Womens Sunday hver uge hos PokerStars

Hvis man som kvinde har en kæreste der interesserer sig for poker, er man allerede godt klar over at søndagen står i noget helt andet end rengøring og familiehyggens tegn. Det er nemlig på denne dag at de største online pokerturneringer finder sted, og nu kan det kvindelige køn glæde sig over at de har fået deres helt egen af slagsen. PokerStars vil nemlig gerne have flere kvindelige pokerspillere til at sætte sig ved den virtuelle filt og vinde kolde kontanter. Derfor kan du spille med om $10.000 hver eneste søndag, og det koster $55 at være med.

Mulighed for kvalifikation

Indskuddet på $55 er alligevel cirka halvdelen af prisen på et par nye sko, og derfor kan det være en smule pebret for mange at tilmelde sig. Heldigvis har PokerStars valgt at oprette et væld af forskellige satellitturneringer, og de kan alle sende dig videre til søndagens event. Prisen lyder her på blot $2.20, så det er et lidt mere overkommeligt beløb at have med at gøre. Selve eventen spilles 20.30 dansk tid om søndagen, så det er en god ide at skrive dette tidspunkt bag øret. Der er desuden også en ekstra bonus til dem der slår en af de sponsorerede PokerStars kvinder ud af turneringen.

Vind $50

Slår du enten Liv Boeree, Fitma Moreira eller Celina Lin ud af turneringen, så kvitterer PokerStars med yderligere $50 til dig. Dette kommer selvfølgelig foruden de penge du måtte vinde i turneringen, så der blot tale om ekstra præmie. Man har derfor muligheden for at vise de skarpe konkurrenter at man selv er god til at spille poker, og med $50 i præmie kunne man eventuelt bruge disse på at tilmelde sig næste uges omgang af Womens Sunday hos PokerStars.

Åben en konto hos PokerStars i dag og få også en 100 % bonus på op til $600 ved at indtaste koden PSP7824 når du tilmelder dig.

Opret din konto nu