Vind din andel af de ugentlige gratis turneringer hos Unibet

Hvis du er kunde hos Unibet Poker, kan du dagligt logge dig ind og spille med i adskillige gratis pokerturneringer. Spil og vind gratis penge hos Unibet Poker.

Selvom du måske er vant til at spille med i de store online turneringer, hvor det koster penge at deltage og pengepræmierne er solide. Så kan det stadigvæk være fristende at spille med i de gratis turneringer, som Unibet Poker tilbyder alle deres eksisterende kunder.

Det koster ikke noget som helst at spille med i de daglige poker freerolls hos Unibet Poker. Ikke en gang VIP point skal du betale for at være med. Det vil med andre ord sige, at det er 100 % gratis penge du kan vinde i disse turneringer. Der er 9 faste og skemalagte freerolls hver eneste dag, som du bare kan tilmelde dig så snart du har lyst og tiden til det.

De 9 turneringer bliver spillet på følgende tidspunkter:

DAGLIGE FREEROLLS

Kl. 02.30: Holdem (€50)

Kl. 06.45: Holdem (€50)

Kl. 10.30: Holdem (€50)

Kl. 14.00: Holdem (€200)

Kl. 16.45: Unibet Happy Hour Holdem (€100)

Kl. 17.00: Unibet Happy Hour 5 Card Draw (€100)

Kl. 17.45: Unibet Happy Hour Omaha (€100)

Kl. 21.15: Unibet Holdem (€200)

Du bestemmer selv om du vil spille med i dem alle sammen, eller du kun ønsker at spille med i et par stykker af dem. Som du kan se er der mulighed for at spille flere forskellige pokervarianter, så du kan også bruge turneringerne til at øve dig i nye pokervarianter.

Alle pengene du vinder i disse freerolls, er selvfølgelig 100 % skattefrie, ligesom alle andre pengepræmier og bonusser også er det hos Unibet Poker.

Lav din Unibet Poker konto her!