USD 150000 fredagsturnering hos William Hill Poker

Hver fredag er der ekstra meget at spille om hos William Hill Poker. For at give dig en god start på weekenden tilbyder William Hill Poker en stor $150000 garanteret turnering. Denne turnering har et indskud på $75+$7.50 og giver dig god mulighed for at vinde din andel af den store præmiepulje. Hvis de $75 det koster at deltage lyder af for meget kan du desuden tjekke de mange satellitturneringer som kører hver dag. For så lidt som $5.50+$0.50 kan du vinde et sæde til den store turnering som spilles hver eneste fredag.

Med $150000 i garanteret præmiepulje og et uhørt lavt indskud er William Hill Poker ganske enkelt det bedste sted at spille hvis du er på jagt efter spænding til weekenden og ikke ønsker at betale enorme summer i indskud andre steder.

satellitturneringer til fredagens stor tour

De forskellige satellitturneringer til den store $150000 turnering kører hver dag og du har altså mulighed for at kvalificere dig til turneringen hele ugen igennem. Skulle du være så heldig at vinde et sæde til turneringen om fredagen kan du se frem til en lækker turnering med masser af spil og action.

Hvis du ikke helt kan vente på at det bliver fredag og de mange penge skal deles ud har William Hill Poker et stjernespækket program for turneringsspillere hvor du både kan finde STT og MTT turneringer i alle formater og takster. Cash game spillere har desuden mulighed for at spille med i de mange typer af spil som kører døgnet rundt.

Spil med i denne fabelagtige fredagsturnering hver uge hos William Hill Poker og vind stort. Lige nu tilbyder William Hill Poker en ekstra stor bonus på op til €700 når du laver dit første indskud.

Tjek de mange fede tilbud hos William Hill Poker og find ud af hvorfor så mange spillere spiller lige netop her. Lav William Hill Poker konto her