Hvem ender med at tage topscorertitlen i Europa League?

På torsdag går det løs igen, når næste knockout-runde af Europa League bliver sparket igang. Der er 16 hold tilbage, og selvom det er spændende, hvem som der ender med at vinde turneringen, så synes vi, at det er endnu mere interessant at tage et kig på, hvem der kommer til at score flest mål. Lige pt. ligger den rutinerede målrøv Aritz Aduriz fra Athletic Bilbao lunt i svinget til at snuppe topscorertitlen, men det kan lynhurtigt ændre sig. Særligt hvis han klub bliver ekspederet ud af Olympique de Marseille. I denne artikel tager vi et kig på, hvem man ellers kan oddse på hos bookmakeren 888sport, og hvad der er bedst værdi i at smide en skilling efter.

Spil på hvem der bliver Europa League-topscorer hos 888sport

 

Aritz Aduriz

Som skrevet før så ligger den spanske skarpretter lige nu øverst på Europa League-topscorerlisten. Han har allerede scoret syv gange i sine otte kampe, og det var da også ham som sørgede for avancement mod Sparta Moskva i første knockout-runde. Hjemme på San Mamés vandt Bilbao med 1-3, og her stod Aritz Aduriz for to af målene.

Han har altså scoret fem mål i gruppespillet og to mål i knockout-fasen, og det bliver spændende at se, om han bomber videre mod Marseille på torsdag. Hvis han gør det, så bringer han sig selv i en yderst fordelagtig position til at tage topscorertitlen. Tror man på, at han scorer flest mål i turneringen, så kan man få odds 2,50 hos 888sport.

 

André Silva

Aritz Aduriz er dog ikke den eneste spiller som har været fyr og flamme i Europa League. Hos AC Milan har André Silva nemlig også været yderst kold og kynisk foran kassen. I sine otte kampe har han nettet seks gange, og hvis han kan forsætte det scoringssnit mod Arsenal, så kan han også overtage førstepladsen på topscorerlisten. The Gunners har kun formået at holde buret rent to gange i hele 2018, så chancen for at han kommer på måltavlen mod dem er helt sikkert til stede.

André Silva har ikke fået særlig meget spilletid i Serie A, hvor det kun er blevet til fem starter samt 11 indskiftninger. Faktisk har han ikke scoret et eneste ligamål for milanersene i denne sæson. I Europa League har han til gengæld spillet næsten fuld tid og vist sin målnæse frem. Det er altså hans helt store chance for, at overbevise Gennaro Gattuso om, at han også fortjener en plads i startopstillingen, når de skal spille i den hjemlige liga. Derfor er der også ganske fin værdi i at spille på, han tager topscorertitlen. Det giver nemlig odds 6,00 hos 888sport.

Odds på Andre Silva hos 888sport

 

Ciro Immobile

Ciro Immobile har også sin daglige gang i Serie A, hvor han scorer mål på samlebånd for Lazio. Faktisk har han scoret hele 23 gange i 24 ligakampe, mens det er blevet til fem mål i Europa League. Det er rigtig imponerende, fordi han faktisk kun er startet inde i en enkelt Europa League-kamp, mens han er blevet skiftet ind fire gange. De fem mål er faldet på 236 spilminutter, hvilket giver ham et fuldstændigt sindssygt scoringssnit. Den iskolde italiener laver nemlig et mål cirka hver 47. minut han får på banen. Man skal altså slet ikke afskrive ham, da han sagtens kunne blive Europa League-topscorer, hvis han forsætter sin fornemme målform.

Lazio skal op imod Dynamo Kiev på torsdag, og hvis Ciro Immobile får lov til at starte inde, så kunne han også sagtens komme på måltavlen. Måske endda mere end én gang. Får han mere spilletid i turneringen, så er chancen forholdsvis stor for, at han scorer en masse kasser. Har man på fornemmelsen, at han scorer flest mål af samtlige spillere, kan man score sig en god skilling. 888sport giver nemlig pengene 6,50 igen på, at det sker.

 

Aleksandr Kokorin og Emiliano Rigoni

De sidste to spillere på vores liste er russiske Aleksandr Kokorin og argentinske Emiliano Rigoni. De spiller begge to for russiske Zenit Skt. Petersborg  og har scoret 12 mål tilsammen – nemlig seks styk hver. De har dog fået en rigtig svær lodtræning, da de skal op imod Yussuf Poulsen og RB Leipzig som ekspedere Napoli ud af turneringen i første knockout-runde. Det er da også hovedårsagen til, at vi ikke har den helt store fidus til, at en af dem ender som Europa League-topscorer, selvom de kun har scoret ét mål mindre end Aritz Aduriz.

Tror man alligevel på, at en af de to Zenit-angribere ender øverst på topscorerlisten, belønner 888sport det med odds 7,50.

Spil på Aleksandr Kokorin og/eller Emiliano Rigoni hos 888sport