To danskere med fremme ved EPT Campione 2012

Der bliver lige nu spillet poker til den helt store guldmedalje i Italien, for det er nemlig i denne tid at EPT Campione foregår.

Danskerne har selvfølgelig også vist snuderne frem ved den store event, og lige nu ligger Jannick Wrang og Christian Togsverd i top 20.

Begge har de således haft en glimrende dag ved den grønne filt, og særligt Jannick Wrang har set ud til at være i sit livs form.

Københavneren formåede nemlig at få sin stack op i imponerende 165.000 chips, og Christian Togsverd fører an med lige under 200.000 af slagsen.

577 spillerede stillede op

EPT Campione har i alt formået at få 577 spillere væk fra computeren, og ind på de smukke omgivelser som ethvert internationalt casino bærer præg af.

Med de knap 600 deltagere, der alle har betalt €5000+€300 for at være med, vil der være en førstepræmie på €640.000, og mon ikke at både Jannick og Christian har store planer om at de hver især skal nuppe den check.

De danske drenge ser ud til at have godt styr på deres borde, og der skal på mange måder gå rigtig meget galt før at de to ikke skal ende i pengene som minimum.

Jungleras er ude

Dagen i dag var dog ikke kun en succes set med danske øjne. Vi måtte nemlig hurtigt sige farvel til den erfarne Rasmus ’Jungleras’ Nielsen, som ikke helt kunne finde ud af at holde på kortene under dagens spil.

Der er lige nu 180 spillere tilbage i eventen, og lige så snart at de resterende 88 spillere er fundet, vil alle være sikret €7500.

Lad os håbe at enten Jannick Wrang eller Christian Togsverd formår at gå hele vejen, og kan tage hjem til Danmark med et EPT trofæ og et par millioner på bankbogen.

Kom selv med til EPT