Sunday Million fejres hos PokerStars

Om mindre end en måned sker der noget helt specielt hos PokerStars. Helt præcist er det den populære online turnering kaldet Sunday Million fejrer år. På denne dag er det nemlig 6 år siden at den første gang blev spillet online, og det er selvfølgelig noget som du er inviteret med til at fejre. Derfor kan du den spille med hvor der vil være en garanteret præmiepulje på imponerende $6.000.000. Indskuddet forbliver dog det samme, så hvis du vil kunne tage den helt store gevinst med hjem, er det på denne dag at du skal spille med i Sunday Million.

Vinderen bliver millionær

Den dygtige og heldige spiller der ender med at vinde Sunday Million denne dag vil blive millionær. Der er nemlig en garanteret førstepræmie på $1.000.000, og efter at PokerStars er blevet skattefrit kan du også glæde dig over at ingen andre får del i din gevinst. Det kan næsten ikke anbefales kraftigt nok at man deltager, for indskuddet lyder stadig kun på $215, og der er et hav af muligheder for hvordan du kommer endnu billigere med. PokerStars vil nemlig afholde op til flere satellitturneringer der kan sikre dig et sæde for $1.

PokerStars satser stort

Med 6 millioner dollars i garanteret præmiepulje må man erkende at PokerStars virkelig satser stort med denne kampagne. Hvorvidt at spillerne vil flokkes til turneringen er endnu uvist, men der er på mange måder en god chance for at antallet af deltagere vil være en anelse begrænset i forhold til præmiepuljen. Det kan derfor kun anbefales at man hurtigst muligt får oprettet en konto hos PokerStars så man kan være med når den nye millionær skal findes.

Tilmeld dig med koden PSP7824 og så får du også en 100 % bonus på op til $600.

Klik her og besøg PokerStars