Star Sixes – Verdens første professionelle 6-mands turnering for tidligere fodboldspillere

Verden har fået en ny fodboldturnering, og det skorter bestemt ikke på store profiler i åbningseventet, som finder sted i London fra d. 13. – 16. juli. Navnet er Star Sixes, og som navnet indikerer, er der tale om en 6-mands turnering fyldt med stjerner.

Star Sixes er verdens første professionelle 6-mands turnering for tidligere fodboldspillere, og løber altså af stablen for første gang i juli i The O2 Arena i London. Her deltager i alt 12 nationer, og Danmark er med på listen over lande i turneringen.

På det danske hold figurerer lige nu Martin Jørgensen, Stig Tøfting, John Sivebæk og Daniel Jensen, men der kommer flere navne på i de kommende uger. Andre lande har også dele af deres trup klar, og her er der masser af store navne på holdkortene.

Læs mere om det kommende Star Sixes i denne artikel, hvor vi også ser på odds på turneringen hos sponsoren betsafe.

 

Carlos, Gerrard, Deco, Del Piero og Puyol klar til Star Sixes

Der venter det danske hold hård modstand i Star Sixes 2017 i London, hvor favoritterne kommer fra Brasilien. Også Spanien, Tyskland, England, Frankrig, Portugal og Italien stiller med kompetente mandskaber med masser af pensionerede stjerner på holdene.

Hos favoritterne fra Brasilien, som i øvrigt kan spilles til odds 4.00 hos betsafe som vindere af turneringen, stiller bl.a. den legendariske Roberto Carlos op.

Herunder kan du se et udpluk af de navne, som nu fremgår af den officielle hold- og spillerliste på Star Sixes’ officielle hjemmeside. På listen fremgår også oddset for det enkelte hold hos betsafe som vinder af Star Sixes 2017 i London.

betsafe er hovedsponsor for turneringen og tilbyder som de eneste odds på eventet.

Brasilien (odds 4.00):

Roberto Carlos, Juliano Belletti, Gilberto Silva

Spanien (odds 5.25):

Carles Puyol, Gaizka Mendieta, Míchel Salgado, Pedro Contreras, David Albelda, Alfonso Pérez, Luis García og Fernando Morientes.

Tyskland (Odds 6.00):

Michael Ballack, Jens Lehmann, Marco Reich, Simon Rolfes og David Odonkor

Frankrig (odds 6.50):

Robert Pirès, Olivier Dacourt, William Gallas, Éric Abidal, Ludovic Giuly, Marcel Desailly og Sébastien Frey.

Portugal (odds 7.00):

Deco, Vítor Baía, Maniche, Fernando Couto og José Bosingwa.

Italien (odds 7.00):

Alessandro Del Piero, Christian Abbiati og Simone Barone.

England (odds 8.00):

Steven Gerrard, Michael Owen, Rio Ferdinand, Phil Neville, David James og Emilie Heskey.

Mexico (odds 26.00):

Jared Borgetti, Luis Hernández, Joaquín Reyes, Mario Méndez, Alberto García Aspe, Héctor Altamirano, Alberto Rodríguez, Braulio Luna og Miguel Zepeda.

Danmark (odds 34.00):

Martin Jørgensen, Stig Tøfting, John Sivebæk og Daniel Jensen.

Nigeria (34.00):

Jay-Jay Okocha, Celestine Babayaro, Daniel Amokachi, Julius Aghahowa og Garba Lawal.

Skotland (odds 46.00):

Don Hutchison, Dominic Matteo, Simon Donnelly, Christian Dailly, Paul Dickov, Rab Douglas, Barry Ferguson, Mark Burchill, Neil McCann og Jackie McNamara.

Kina (odds 51.00): 

Endnu ingen navne

 

Star Sixes grupper og program

Der er lagt op til nogle actionspækkede dage i The O2 Arena i London, når der skal spilles pensionist 6-mands bold med navne fra allerøverste hylde.

Det hele starter med gruppespillet d. 13., 14. og 15. juli, og derefter er der semifinaler og finaler d.16. juli.

Danmark er røget i en hård Gruppe C, som også tæller Portugal, Tyskland og Frankrig, og her spiller Danmark først d. 13. mod Portugal. Derefter følger kampe mod Tyskland og Frankrig d. 14. og 15., og hvorefter turneringen er reduceret til bare fire hold på finaledagen.

Gruppe A tæller England, Spanien, Mexico og Skotland, hvor der altså er store navne at spotte i både den engelske og spanske trup, men hvor Mexico og Skotland måske kan overraske med stærke indendørs mandskaber.

Gruppe B tæller Brasilien, Italien, Nigeria og Kina, og her kan man se frem til et gensyn med den aldrende Jay Jay Okocha, som i sin storhedstid kunne drible solen sort med sin fremragende teknik. Måske har han stadig et par moves i sig?

Se det legendariske klip i videoen forneden, hvor Jay Jay Okocha egenhændigt sætter Oliver Kahn og et helt forsvar på en vis legemsdel:

 

Vind billetter til Star Sixes hos betsafe

Vi ser frem til Star Sixes turneringen, som i øvrigt koster mellem £18 og £113 at overvære direkte i The O2 Arena. Betsafe giver dig dog også chancen for at vinde en rejse for to personer til Star Sixes, hvor hotel, fly og billetter for to til Star Sixes indgår i rejsepakken.

Alt du skal gøre er, at indbetale 100 kr. på din konto, for at kvalificere dig til konkurrencen. Herefter skal du svare på et simpelt spørgsmål, nemlig hvorvidt Steven Gerrard nogensinde har vundet Champions League. Hvis du har brug for hjælp her, kan du søge efter Liverpools finale mod AC Milan på YouTube.

Besøg bookmakeren betsafe her ->>