Skattefri Party Poker bonus

partypoker-300x300Party Poker var engang verdens største pokersite, men har i de senere år måtte set sig overhale af PokerStars og andre.

Det betyder dog ikke, at Party Poker ikke stadigvæk tilbyder en lækker pokerplatform, for det gør de.

Spil poker online hos Party Poker og modtag en stor velkomstbonus på helt op til 3000 kroner.

Bliv en del af verdens næststørste online pokerrum med det samme.

 

Bonus som trækplaster

For de fleste pokerspilleres vedkommende er det vigtigere at finde et online pokerrum hvor udvalget af pokerspil er stort frem for at vælge det pokerrum der lokker med den største pokerbonus. Der findes rigtig mange pokersider i dag som alle gerne vil have at du spiller hos netop dem.

Derfor har de alle et trækplaster i en eller anden form for pokerbonus. Det kan være svært at gennemskue hvilken side der har det bedste tilbud og derfor er det klogeste at du vælger dit pokerrum ud fra udvalget af spil, frem for størrelsen af en eventuel pokerbonus. Det er nu en gang vigtigt at man finder sig et pålideligt pokersite, hvor sikkerheden er i top og udvalget af spil passer til dig,

Hos Party Poker kan du være sikker på at du altid får adgang til et af markedets største og bredeste udvalg af online pokerspil. Lige fra gratis poker til highstakes poker og dette indenfor stort set alle grene af pokeren og på alle tidspunkter af døgnet.

Du kan logge ind på din Party Poker konto 24 timer i døgnet og uanset hvilket tidspunkt du vælger at logge ind på, vil der være tusinder af andre pokerspillere, der sidder parate til at spille online poker mod dig. En af de ting der gør Party Poker til et af verdens mest foretrukne online pokersites er at du kan møde alle slags pokerspillere.

 

Spil mod nybegyndere eller profesionelle

Du kan her både møde nybegynderen der stort set ikke kender pokerreglerne eller du kan møde den absolutte elite indenfor pokerverdenen. Man kan spørge sig selv om det er en fordel at møde spillere der er dygtigere end en selv, og på den korte bane er svaret selvfølgelig nej, men på lang sigt udvikler og forbedrer du kun dit spil ved at møde dygtige spillere.

Det faktum at man som nybegynder i pokeren, kan risikere/være heldig, at møde verdens bedste pokerspiller, gør at poker er et så fascinerende et spil, der har tiltrukket millioner af mennesker verden over. Der findes stort set ingen andre sportsgrene eller konkurrencebetonede spil hvor du kan møde de bedste i verden, uden at man selv er en af de bedste.

Du kan eksempelvis ikke forvente at du allerede den første dag du går til fodboldtræning kommer til at spille sammen med Christiano Ronaldo eller andre store fodbold profiler. Eller komme til at bokse imod Evander Holyfield den første uge efter man er begyndt til boksning.

Når man spiller poker kan alle frit vælge hvem man vil spille imod og hvornår man vil spille imod dem, så længe man har pengene til det. Det kræver dog naturligvis at modparten er til stede i pokerrummet.  Der vil naturligvis være en begrænsning for hvor dyrt et pokerbord man kan sætte sig ved som helt ny pokerspiller og derfor er det mere realistisk man sætter sig ved et af begynderbordene og ikke stiler efter at slå de store stjerner allerede den første dag man spiller.

 

Party Poker bonus information

For at du skal føle dig ekstra motiveret til at spille online poker hos Party Poker, har de sørget for at du får et ekstra incitament til at spille. Dette får du i form af en solid bonus som løbende vil blive udbetalt til din konto efterhånden som du lever op til bonuskravene.

Bonussen aktiveres i samme øjeblik du foretager dit første indskud til din konto og straks efter har du  60 dage til at indfri bonuskravene og spille så meget af pokerbonussen fri som muligt. Det foregår på den måde, at Party Poker matcher dit første indskud med 100 % op til et maksimum på 3000 kroner, hvorefter du vil få udbetalt din bonus i 10 lige store dele.

Dermed får du hele tiden noget ud af dit pokerspil uden at skulle vente på at få bonussen udbetalt på en gang. Det kan godt være demoraliserende hvis der er alt for langt til målet og man næsten giver op inden det bliver rigtig sjovt.

Med den bonusmodel som Party Poker har valgt bliver det pludselig væsentlig sjovere at spille poker, da man kan tilegne sig en stor mængde ekstra værdi fra pokerbonussen. Du kan som sagt hente helt op til $500 i poker bonus hvilket ikke kræver andet end en indbetaling samt optjening af det krævede antal Party Point. Brug bonuskoden PNPARTY for maksimal bonus.

 

Sådan optjener du points

Det er en ganske overskuelig og overkommelig opgave at optjene party point når man spiller. Man får nemlig helt automatisk party point, hver gang man spiller en eller anden form for poker online for rigtige penge. Du bliver pr. automatik tildelt 2 party point, hver gang du har indbetalt $1 i turneringsgebyr, eller når du har bidraget med $1 til raken når du spiller cashgames.

Det er et ganske simpelt point system, som langt de fleste sagtens kan forstå. Mængden af party point du skal optjene, er 100 % afhængig af hvor stor en pokerbonus du får første gang du indsætter penge. Der kræves du optjener 6 gange dit bonusbeløb i Party point, for at få udbetalt den totale bonus. Dog skal du huske, at du ikke får udbetalt hele din pokerbonus på en gang, men i rater af 10 lige store dele og dermed er point krav noget mindre for at få udbetalt delbonusserne.

Dette pokerrum er simpelthen blandt de absolut bedste og når man samtidigt tager i betragtning at de er noteret på børsen i London og penge-sikkerheden dermed er i top, så er der ikke mange grunde til at undlade at lave en konto her!

 

partypoker-old-580x330