Shysss… Der er fjernsyn for far!

sport_i_tv

Vinter OL, sommer OL, VM i fodbold, Champions League, Superligaen, Amerikansk Football og meget, meget mere. Der er stort set ingen grænser for hvor meget sport, vi kan se i vores tv i løbet af et år.

Uanset om det er den ene eller den anden sportsgren der får dig til at plante dig i sofaen med chips og kolde øl – eller selleri og postevand, hvis du er til den slags – så har du sikkert, som mange andre danskere, lidt ekstra kørende på kampene.

Dét der med at have satset lidt penge på det sport du ser i tv, er med til at du sidder lidt længere ude på kanten af sofaen, når der for alvor er tæt løb på skærmen. To boksere der banker hinanden gule og blå om et mesterskabsbælte, et afgørende straffespark i overtiden af Champions League finalen eller et 100 meter løb om guldmedaljerne ved OL som afgøres på ca. 10 sekunder… det er spændende uanset hvad, men det bliver aldrig mindre spændende af, at have en skilling på udfaldet af dysten.

Hos Odds.dk har man samlet landets bedste bookmakere med dansk licens, og på http://www.odds.dk/sport-i-tv/ får du de bedste odds på den sport du skal se i tv. Giv dem et besøg og vær klar til næste gang, der er fjernsyn for far!