Prøv Måljagt hos Danske Spil

maaljagt

Denne artikel vil give en kort beskrivelse af, hvad spillet Måljagt er, hvad det går ud på, og hvorfor det måske lige er noget for dig.

 

Måljagt – vejen til store odds-gevinster

Et af de mest populære spil på Danske Spil er Måljagt. Måljagt er for rigtige sportsfans, som elsker mål og gevinster, og har flair for at forudsige enkelte kampe, hvor du kan spille på antallet af mål, gule og røde kort, hjørnespark, touchdowns etc.. Danske Spil udvælger en række kampe, som du kan spille på gennem Måljagt, og så kan du vælge at spille på en, to eller tre af Danske Spils udvalgte kampe. Du vil helt sikkert få stor fornøjelse af en eftermiddag med Måljagt, hvis du har valgt en række kampe på Måljagt, som du kan vinde den helt store gevinst på.

Måljagt kan spilles på alle Danske Spil forhandleres terminaler, eller du kan spille det online gennem hjemmesiden www.danskespil.dk, hvor du vælger Måljagt under fanen ”Oddset”. Det er kun gennem officielle forhandlere samt Danske Spils hjemmeside, at Måljagt kan spilles, og ligeledes kan gevinster kun udbetales af Danske Spil koncernen.

 

Mulighederne ved Måljagten

Der er en lang række spændende muligheder ved at spille Måljagt. Du kan blandt andet lade det være op til forhandleren at få udskrevet et bestemt antal kvitteringer for Måljagten, hvor der på forhånd er valgt en række resultater. Her er det i sandhed op til tilfældighederne, og har du ikke det store kendskab til kampene, holdene eller spillet generelt, så er denne løsning meget fordelagtig, hvor der er mulighed for gode gevinster.
Du kan også vælge selv at udfylde en Måljagt kupon ved forhandleren, og få denne kupon udskrevet som spil. Her har du selv mulighed for at spille på op til tre valgte kampe, og du kan bestemme, hvad du vil spille på; om det skal være antal mål, udvisninger, advarsler m.m., er helt op til dig, og du vil efterfølgende have den fulde ære, hvis gevinsten er kommet i hus.

Er du en hardcore spiller af Måljagt, så kan du benytte dig af nogle af de forskellige kombinationsmuligheder, som spillet tilbyder. En kombination er en forudsigelse fra din side, hvor du gætter på Måljagtens kampe, og alene har tippet et slutresultat for alle de pågældende kampe og holdene. Du kan også gardere dig, hvis én af kampene er mere tvivlsom, hvor du kan tippe på flere forskellige resultater af samme kamp. Her er gevinsten en anelse mindre, men du har spillet på flere resultater, og dermed større chance for sejr.

Måljagten er for dig, som elsker sport og i særdeleshed kampenes udfald, ikke blot hvad angår mål men også antallet af hjørnespark, udvisninger m.m. Mulighederne er mange, og vi vil blot ønske dig held og lykke.

 

danske-spil-580x330