Premier League 2016/17: – Odds på det bedste hold fra London

London-klubber

En ny Premier League-sæson står for døren, og som altid er der en pæn håndfuld klubber i ligaen med base i den engelske hovedstad London.

Det skaber hver sæson en lang række fede derbies, når London-klubberne tørner sammen i det nord-, syd-, øst- eller vestlige London, og således kan vi også glæde os til en pæn portion London-derbies i 2016/17-sæsonen.

Særligt de helt store derbies mellem Arsenal, Chelsea, Tottenham og West Ham får en del mediebevågenhed, når de nærmer sig i kalenderen, og det forstår man godt, for udfaldet af disse store lokalopgør kommer til at placere håneretten i kafferummet på tusindvis af Londons arbejdspladser i dagene efter kampene. Det betyder med andre ord alt for fansene.

I sidste sæson overhalede Arsenal rivalerne fra Tottenham i sidste spillerunde i kampen om anden- og tredjepladsen, og for Spurs-fansene var det næsten som at tabe mesterskabet på gulvet i sidste spillerunde.

Nu starter en ny sæson, hvor de store London-hold alle er inde i billedet som favoritter til at vinde Premier League i år, men hvilket London hold slutter højest i tabellen?

 

Odds på bedste London hold i 2016/17

Premier League tæller i 2016/17-sæsonen seks London hold, hvilket er i den lave ende ift. normalen. Men med fraværet af klubber som Fulham, Q.P.R. og Charlton, som alle har spillet i den bedste engelske række i nyere tid, er der således kun blevet plads til seks hold i år.

Disse seks hold er naturligvis Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham, Crystal Palace og Watford. Sidstnævnte er egentligt ikke at betragte som et decideret London hold, men da Watford kun ligger 30 km nordvest for hovedstaden, medregnes klubben som en London klub.

Herunder kan du se odds fra bookmakeren 888sport på det bedste London hold i Premier League i 2016/17-sæsonen, hvor det naturligvis er den endelige placering i Premier League ved sæsonafslutningen, som afgør hvilket hold er det bedste.

Klub Odds
Chelsea 2.65
Arsenal 2.70
Tottenham 3.20
West Ham 26.00
Crystal Palace 251.00
Watford 351.00

 

Som det fremgår af odds-oversigten herover, er det altså De Blå fra Chelsea som indtager en spinkel favoritrolle i pre-season foran Arsenal og Tottenham.

Chelsea fik dog ikke just nogen stor sæson i fjor, hvor både The Gunners og Spurs sluttede højere i tabellen. West Ham havde også en stor sæson i fjor, og hvem ved… måske ligger der et Leicester City eventyr og venter igen i den kommende sæson?