Pokerstars rakeback

Ordet poker rakeback, er mindst lige så vigtigt at kunne, som ordet bankroll management, hvis man vil tage pokeren seriøst.

En Poker rakeback aftale er nemlig med til at understøtte din poker bankroll, fordi du får tilbage betalt procenter af alt den rake du betaler til poker rummet.

 

Om PokerStars Rakeback

pokerstars-spades-580x320

Hos Poker Stars kan man ikke få direkte PokerStars rakeback, som man kender fra andre pokerrum. Derimod kan man via deres PokerStars VIP program, få valueback som sagtens kan sammenlignes med en rakeback aftale.

PokerStars solide VIP Program er faktisk et af de bedste og mest lukrative aftaler man kan finde på markedet i dag som ny spiller. Med VIP programmet kan man opnå, hvad der svarer til 53% rakeback – hvilket faktisk ligger ret højere end mange andre rakeback aftaler hos konkurrerende pokerrum.

 

Poker Stars Bonus

Alle ny kunder der laver en poker konto hos Poker Stars igennem Kvak.dk, kan ved at bruge PokerStars kampagnekode PSP7824, få en poker bonus på 100% op til $600 i forbindelse med sit første indskud. Denne sign up bonus, berører ikke dit VIP level i deres VIP program. Til sammenligning med andre pokerrum er dette helt specielt for PokerStars og gør derfor denne aftale ekstra værdifuld.

Din PokerStars bonus bliver udbetalt i rater af $10 pr 170 FPP(Frequent Player Point) – og hører bestemt til en af de nemmeste bonusser at spille fri på markedet. Ydermere så udmærker denne bonus sig ved at det er de 3 første indskud som tæller. Det betyder at man ikke behøver at indsætte $600 på en gang for at modtage den fulde bonus fra verdens største pokerrum.

 

Rakeback information

Poker Stars VIP program er bygget op omkring et VIP level system, der kan betragtes som en indirekte poker rakeback system. Man kan til hver en tid se ens VIP status og følge ens bonus status i softwaren hos PokerStars. Dette ved at gå til ”banken” og kigge i højre side. I det hele taget fungerer alt upåklageligt, og siden skal have stor ros for deres velgennemtænkte loyalitetsprogram.

Alle nye spillere der tilmelder sig til PokerStars igennem os vil være automatisk og ganske gratis tilmeldt til PokerStars VIP program. Programmet, belønner dig faktisk på hele 3 forskellige måder.

Du får 6% rabat via Stellar rewards programmet, 15% i deres FPP program, og op til 32% via bonusser. Hele programmet, er som sagt bygget op omkring et VIP level system, hvor jo mere du spiller – jo hurtigere optjener du FPP og stiger i VIP levels og dermed få mere i PokerStars indirekte rakeback.

Man starter med at være på VIP level ”Bronze Star” og arbejder sig derfra længere op i systemet hvor man til sidst kan ende som ”supernova Elite”.

VIP Level FPP Rakeback
Bronze Star Normal 5-8%
Silver Star x50% 7.5-12%
Gold Star x100% 10-16%
Platinum Star x150% 12.5-20%
Supernova x250% 17.5-28%
Supernova Elite x400% 25-32%

 

Stellar Rewards giver 6% rakeback

Stellar rewards er PokerStars sidste nye tiltag i bestræbelserne på at give deres kunder value back. Med Stellar rewards, får man hvad der svarer til 6% i indirekte rakeback. Stellar rewards er direkte bonusser der bliver udbetalt efterhånden, som du siger i Stellar rewards programmet. Dette i takt med at du optjener FPP points. Udbetalingerne i Stellar rewards begynder ved $10 og slutter med en sidste udbetaling på hele $1.000.

Når man til tops i Stellar rewards programmet vil man udover at have status som supernova (se ovenstående VIP level tabel), automatisk overgå til næste PokerStars bonus program som kaldes PokerStars Milesten bonus.

PokerStars Milesten bonus belønner de allermest loyale pokerspillere igennem hele året, og giver dem chancen for at opnå ekstra rewards udover de før beskrevne FPP rewards og Stellar rewards. Man skal optjene min. 100.000 VPP points for at opnå den første PokerStars milesten bonus. Du kan se hele PokerStars milesten bonus skemaet her:

VPPs Optjent Milesten bonus udbetalt
100,000 VPPs $1,000
200,000 VPPs $3,400
300,000 VPPs $3,600
400,000 VPPs $3,800
500,000 VPPs $4,000
600,000 VPPs $4,400
700,000 VPPs $4,600
800,000 VPPs $5,000

 

Rakeback udbetalinger

Man får ikke automatisk udbetalt sin rakeback på Poker Stars men i stedet får man tildelt FPP points, som man herefter kan bruge til at købe bonusser for via deres FPP butik. Man kan i øvrigt også bruge sine FPP´s til at købe adgang til forskellige pokerturneringer og satellitter hvor du kan kvalificere dig til blandt andet Pokers Stars store søndags turnering – Sunday Million.

Vi vurderer at de fleste pokerspillere sagtens kan opnå mellem 5-35% i rakeback, hvilket er en særdeles værdifuld rakeback aftale. Især fordi PokerStars er verdens største poker rum og bruger oceaner af reklamekroner på at skaffe fisk.

Det faktum at PokerStars er verdens største poker rum betyder naturligvis også at PokerStars er det online poker rum med mest trafik og action. PokerStars kører på sit helt eget netværk og man skal lede længe efter et poker rum der kan sammenlignes på software og design.

Når man er det største rum i verden så har naturligvis også det største udbud af pokerturneringer og især af pokerturneringer med garanterede pengepræmier som kører flere gange i timen 24/7.

Har man først spillet hos PokerStars glemmer man det aldrig og vover man sig ud for at se om græsset skulle være grønnere et andet sted, vil skæbnen at man altid vender tilbage til giganten over dem alle.

 

PokerStars kundeservice

pokerstars-black-300x300Man kan altid komme i kontakt med PokerStars kundeservice, som i øvrigt har danske medarbejdere. Du kan skrive til dem og få svar på dansk via support@pokerstars.com

Brug PokerStars Kampagnekode PSP7824 og få op til $600 i bonus samt adgang til Stellar rewards, Milesten bonusser samt ganske gratis medlemsskab af det navnkundige FPP program.