PNN: Devonshire – Umuligt at være livetour-pro

BryanDevonshire-580x319Bryan Devonshire har cashet for over $2 millioner i liveturneringer igennem karrieren, alligevel postulerer han i et interview med Cardplayer, at det er næsten umuligt at gøre liveturneringer til en levevej. I hvert fald, hvis man bor i USA og ikke er highroller.

“Selv i Las Vegas er det umuligt. Jo, du kan måske tjene nogle penge, men lang fra lige så meget, som du tjene ved at spille $1/$3 NL Hold’em. Hvis du vil være turneringsspecialist, så flyt til Mexico og grind online. Hvis dit cashgame har huller, så er det tid til at lappe dem sammen,” siger Devonshire i interviewet.

Han stiller herefter et regnestykke op, der viser, at for at skaffe til en årsløn på $60.000, så kræver det, at man spiller liveturneringer for $1.000 om dagen.

“Problemet i den henseende er, at selv Las Vegas ikke har et dagligt program, hvor man kan spille for $1.000.”

Amerikaneren henviser herefter til det tyske site Pokerolymp.com, som har opgjort resultaterne fra WSOP i 2011 og 2012 i en semiskræmmende statistik, der viser, at 2/3 af de spillere, som spillede over 50 turneringer i løbet af de to år, alle kan fremvise en negativ ROI. Ikke mindst en turneringshaj som Mike Watson, som på trods af 54 spillede turneringer, ikke cashede en eneste gang.

Du kan se hele historien hos PNN.dk