Paradise Poker inviterer til Rake race i oktober

Et paradis af online poker, sådan kan man nemt forklare hvordan det er at være kunde hos Paradise Poker. I oktober måned vil paradiset dog være et ekstra indbringende for der vil nemlig blive delt €25000 ud til de spillere der er mest aktive og derved optjener flest mulige FPP Point.

Benyt denne chance for at vinde ekstra mange kontanter i oktober måned og så kan du selvfølgelig også deltage i de mange andre eksklusive kampagner som du finder hos Paradise Poker.

200 % bonus på op til €1000

Der skal selvfølgelig være mere end bare store kampagner klar til dig når du begynder at spille hos Paradise Poker, og derfor vil alle nye kunder der indbetaler mindst €20 modtage en unik 200 % bonus på helt op til €1000.

Du spiller din bonus hos Paradise Poker fri i takt med at du optjener FPP Point, og for hver 200 point du optjener, vil €10 blive sat ind på din konto. Det er meget vigtigt at du benytter koden RR1000 for at være berettiget dette tilbud, så vær sikker på at du bruger den korrekte kode på din første indbetaling.

€25000 i puljen

Det enormt store rake race hos Paradise Poker har hele €25000 i puljen, og hvis du vil have din bid af kagen bør du oprette en konto og spille i den udvalgte periode mellem 10-23. oktober hvor de mest flittige spillere vil kunne dele de mange penge imellem sig. De 100 mest aktive spillere vil modtage en kontant præmie, og vinderen af kampagnen vil modtage en gevinst på €6000.

Spild derfor ikke tiden og opret din konto hos Paradise Poker nu og så kan du deltage i kampen om hele €25000 og få op til €1000 i bonus på din første indbetaling.

Opret Paradise Poker konto!