om

Kvak sagde frøen. Raise sagde pokerspilleren og lod modstanderen tage den svære beslutning om at skulle fortsætte i hånden eller ej. Det nytter ikke noget at kvække når det handler om poker.

Poker er et vidensspil og dem som studerer hårdest, læser flest bøger, spiller mest og tænker hårdest over poker er dem som formår at blive vindende pokerspillere.

Der findes bestemt et element af held i poker på kort sigt men på den lange bane så er det den tankefulde pokerspiller som ender med at vinde. Derfor er en beslutning om at blive dygtig til poker ensbetydende med en beslutning om at bruge tid på at studere dette vidunderlige spil som har alle elementer i sig for at pirre de små grå.

Her på Kvak kan der læses blog indlæg om alt fra gaming industriens fagre verden og det er bare med at besøge siden hver uge for at få det sidste nye med.

Læs Kvak.dks nyeste blog om spil.

 

Læs en spændende pokerblog

Når du spiller poker på nettet, kan det være en god idé at holde øre og øjne åbne, så du ikke går glip af de mange value-tilbud, pokersiderne i Danmark kaster efter deres kunder.

Ét af de bedste steder at finde disse tilbud, er på blogs om online poker, hvor der er fuld fokus på tilbud, som forhåbentligt kan øge din indtjening, når du spiller.

Vi håber, du finder brugbare artikler her på siden, og anbefaler os til dine venner, som gerne vil lære mere om poker.