Odds dig til 2 VIP billetter til Danmark mod Portugal

Nu kan alle der er kunde hos Nordicbet, se om de ikke kan oddse sig til 2 eksklusive VIP billetter, til EM fodboldkampen mellem Danmark og Portugal i Parken.

Hvis du er lige så glad for at spille på fodboldkampe som du er til for at overvære dem, vil det være en rigtig god ide, at læse videre i teksten her. Nu kommer vi nemlig med opskriften på, hvordan du kan sikre dig 2 stk. VIP billetter til den allerede udsolgte EM fodbold kamp, mellem Danmark og Portugal d.11. oktober i Parken i København.

Det eneste du skal gøre for at komme i betragtning til de eksklusive VIP billetter er at spille på EM kvalifikationen i fodbold for minimum 20 kr. senest 10. oktober.

Ekstra lodder til trækningen

Desuden får ekstra lodsedler for hver 20 kr. du spiller på dansk håndbold i løbet af september måned.  Et lod til den store lodtrækning gives per 20 kroner og du får altså 5 lodsedler hvis du spiller for 100 kroner på en håndboldkamp.. Alle slags spil er kvalificerende og det gælder også LiveBet, spil fra mobilen og på kuponer. Eneste krav er bare, at mindst én kamp er på EM-kvalifikationen, samt at spillet er afsluttet senest d.12. oktober kl. 12. De 2 heldige som bliver udtrukket belønnes med hver deres EM pakke, bestående af 2 VIP billetter til EM kampen mellem Danmark og Portugal, inklusiv stor gourmet middag med fri vin til maden.

Bliv kunde

Når du føler dig klar til at spille odds hos Nordicbet, kan du til hver en tid oprette en gratis konto hos Nordicbet. Når du har oprettet din gratis konto, kan du ved første indbetaling få helt op til 1.000 kr. i start bonus fra Nordicbet.

Din Nordicbet bonus bliver udbetalt til din spillekonto med det samme, så du har altså pludselig dobbelt så mange penge du kan oddse for i forhold til hvor mange du indbetalte. For at få maksimalt udbytte af dit bonustilbud fra Nordicbet, skal du indbetale 1.000 kroner eller mere, men du kan naturligvis også nøjes med en mindre indbetaling og stadig få dobblet beløbet.

Dette styrer du helt selv, og du bestemmer også selv hvilke kampe du ønsker at bruge bonussen på. Eneste krav er, at din bonus skal spilles igennem minimum 6 gange til odds 1.80, før du har tilladelse til at trække pengene ud igen. Husk, at alle dine gevinster og bonusser fra Nordicbet, altid vil være 100 % skattefrie, hvilket er endnu et godt argument for at spille hos Nordicbet.

Deltag i lodtrækningen her!