Nordicbet Sportsbetting giver op til 1000 kroner i bonus

nordicbet-logoHelt automatisk giver Nordicbet Sportsbetting, helt op til 1.000 skattefrie kroner til alle nye kunder i forbindelse med den første indbetaling man foretager.

Hvis du alligevel går og flirter lidt med tanken om, at du gerne vil til at spille lidt mere på de danske eller internationale fodboldkampe. Så kan du lige så godt vælge dig en af de store online bookmakere, i stedet for at skulle cykle ned i kiosken for at udfylde den lange hos Danske spil.

Der er stor forskel på at oddse online og oddse nede i kiosken. For det første så har du mange flere spilmuligheder online, end du har nede i kiosken. Og for det andet så er du helt fri for at skulle uden for en dør. Dette er specielt rart i den kommende tid, hvor det bliver koldt og vådt at færdes udenfor.

Så er det da langt nemmere at klappe sin bærbare laptop op, og logge sig ind på eksempelvis Nordicbet Sportsbetting. På den måde kan du komme i gang med at oddse på under 5 minutter, uden at du først skal til at finde din store vinterfrakke og vinterstøvler frem.

Nordicbet Sportsbetting hører til blandt de største og mest eftertragtede online bookmakere på markedet i dag. Så du kan være stensikker på, at du vil få en super professionel behandling og service. Desuden får du også adgang til et gigantisk udvalg af online spil, som du får svært ved at finde andet steds.

Desuden kan du også glæde dig over, at Nordicbet Sportsbetting giver en astronomisk stor sports bonus til alle deres nye kunder. Alle nye kunder der laver en indbetaling, vil nemlig automatisk få matchet det første indskud med 100 % op til 1.000 kroner. Det vil sige, at det beløb du selv indbetaler, det får du doblet op af Nordicbet Sportsbetting.

Lad os sige, at du synes du vil indbetale 350 kroner til din Nordicbet Sportsbetting konto, og du trykker godkend ved betalingen. Så går der maksimum 10 sekunder, og du vil straks kunne se at der står 700 kroner på din konto. Det er fordi at du selv har indbetalt 350 kroner, og du har fået 350 kroner i skattefri startbonus fra Nordicbet Sportsbetting.

Du kan starte med at åbne en gratis Nordicbet Sportsbetting konto her, og derefter gå til betalingen og hente din solide start bonus efterfølgende.

[maxbutton id=”1″]