Mulighed for Shootout turneringer hos Party Poker

Der findes efterhånden et utal af måder hvorpå man kan spille online poker, og en af dem der er blevet mest populære er turneringer. Hos Party Poker finder du turneringer i et væld af formater, og ligegyldigt om du vil bruge lang eller kort tid på hver turnering har Party Poker uden tvivl en som passer til netop dine behov.

Gennem de sidste par år har et nyt format høstet stor ros blandt spillere fra nær og fjern, og disse turneringer kan du nu også prøve hos Party Poker. Navnet er Shootout turneringer og disse adskiller sig markant fra normale MTT turneringer.

Samme modstandere

Man vil automatisk blive placeret på et bord med 9 andre spillere hvorpå turneringen så starter. Bordene vil dog ikke blive slået sammen og spillerne dyster kun mod de øvrige modstandere på bordet, så man har rig mulighed for at se ens modstandere an og finde ud af hvordan man bedst muligt kan få fat i deres chips. Dette er en klar fordel for de spillere som ønsker at bruge tiden på at studere deres modstandere grundigt og bruge lidt ekstra kræfter på at spille en turnering.

Stort udvalg

Party Poker tilbyder disse Shootout turneringer i et væld af forskellige prisklasser. Uanset hvor højt du vil spille kan du finde et spændende og bredt udvalg hos Party Poker, så der er virkelig god grunde til at vælge denne udbyder hvis du har en forkærlighed for turneringspoker. Ydermere har Party Poker masser af cash games kørende 24 timer i døgnet, så ventetiden er meget lille ligegyldigt hvornår du ønsker at spille online poker.

Bonus til alle nye kunder

For at byde dig ekstra varmt velkommen giver Party Poker dig en 100 % sign-up bonus på op til $500 når du laver din første indbetaling. Brug koden RIDE500 når du opretter dig, og så er du sikret den største bonus hos Party Poker.

Få Party Poker bonus. Klik her!