Kort vej til sejr for Jannick Wrang ved EPT Campione

Han har i mange år været en af de absolut mest succesfulde pokerspillere i Danmark, og nu ser det ud til at Jannick Wrang også vil vise resten af verden hvor dygtig han er.

Lige nu sidder han nemlig på finalebordet ved EPT Campione 2012, og han er sikret en præmie på minimum 1.1 millioner danske kroner indtil videre.

Der er nemlig kun fire spillere tilbage inklusiv Jannick selv, og hvis han kan formå at blive den sidste tilbage, vil han få en check på €640.000!

Suveræn chipleader

Drømmen om en dansk sejr ser desuden også til at være inden for rækkevidde. Jannick Wrang har nemlig klart flest af de chips som er i spil, og det er et ganske fornuftigt udgangspunkt.

Med mere end 6.000.000 af slagsen, er der derfor masser af plads til at få fokuseret på de helt rigtige hænder, og også have råd til at tabe et coinflip eller to.

PokerStars der er arrangør af European Poker Tour, vil således kunne kåre den tredje danske EPT sejr i træk, hvis blot Wrang formår at holde distancen.

Et dansk hattrick er derfor for alvor inden for rækkevidde lige nu.

Følg Jannick Wrang direkte

Skulle du også sidde og have lyst til at følge en spændende omgang poker lige nu, så kan du glæde dig over at PokerStars tilbyder live streaming helt uden omkostninger.

Med et enkelt klik på musen, kan du derfor se om det bliver Jannick som ender med at tage de €640.000 med hjem fra Campione.

Husk også at du kan oprette en gratis konto hos PokerStars hvis du endnu ikke har en. Gør dette med koden PSP7824, og så bliver der kvitteret med en 100 % bonus på op til $600.

Besøg linket herunder og følg vejen til den forhåbentligt tredje danske EPT sejr i træk.

Se om danskeren vinder her