Hvem bliver topscorer i Superligaen

superligaSuperligaen er nu 5 runder gammel, og vi har netop overstået den første pauserunde, som der af og til vil være i Superligaen i denne sæson, da der ikke spilles nogen slutrunder. Det betyder, at holdene får lidt flere pauser i løbet af sæsonen, og det vil især komme holdende i Europa til gode.

I den hjemlige liga har der været mange overraskelser, især hvis man kigger i tabellen, hvor Hobro i øjeblikket indtager en 2. plads lige efter FC Midtjylland, som fører Superligaen med 12 point. Hvis vi kigger på Superligaens topscorer, så er der også overraskelser at finde her, da det er to unge spillere, der topper listen.

Uffe Bech fra FC Nordsjælland har fået en rigtig god start på sæsonen, hvor han i de første fem kampe har scoret fire mål, og det samme har været tilfældet for Mads Hvilsom, der har nettet fire gange for Hobro. Hvis vi kigger på de efterfølgende pladser, så vil vi se nogle af favoritterne til at blive topscorer i Superligaen.

Andreas Cornelius er den helt store favorit til at blive topscorer i Superligaen, i det han giver 3.50 gange pengene igen til at ende som nr. 1 på topscorerlisten. Kandidaten lige efter ham er den høje Brøndbyspiller, Simon “Makienok” Christoffersen, der ligesom konkurrenten fra FCK har scoret tre mål. Simon “Makienok” Christoffersen vurderes dog ikke som en ligeså stor konkurrent, idet han giver odds 6.00.

På tredjepladsen over aspiranter til topscorertitlen finder vi Morten “Duncan” Rasmussen fra FC Midtjylland, der indtil videre har scoret to mål for ulvene. Morten “Duncan” Rasmussen er dog i øjeblikket småskadet, og det kan være derfor, at han giver odds 7.00 til at blive topscorer i Superligaen i denne sæson.

På hjemmesiden Odds.dk vil du kunne følge med i oddsene på Superligatopscorerne, og hvordan de rykker sig runde efter runde. Her vil du også kunne holde øje med, hvor mange mål div. spillere har scoret. Du kan finde en liste over det hele, lige her:

Se topscorerne i Superligaen her —>