Hurtige livescore sider

De hurtigste livescore sider er dem de forskellige bookmakere leverer.  Selvom de er gratis, kan du som regel analysere minimum en kamp ad gangen. Der er ikke mere end 4-5 sekunders forsinkelse i det data der bliver sendt fra kampen, så det er næsten lige så hurtigt som tv signalet.
Andre live platforme kan være de forskellige nyhedssider der leverer live opdateringer fra deres hjemmesider, eller live internet radio hvor der typisk er 30-40 sekunders forsinkelse.

Sidst men ikke mindst er der diverse alternative sider som leverer reklamefinansierede livescore og i nogle tilfælde også analyse af kampene, som regel med minimum 15-20 sekunders forsinkelse, og nogle gange lidt længere hvis det er kampe i de mindre ligaer.

Hvis du leder efter en god, gratis livescore-service, som ikke kræver at du opretter en konto hos en bookmaker eller lignende, kan vi varmt anbefale den danske livescore.dk, hvor udvalget af kampe og sportsgrene er kæmpe stort.

 

Bookmakere

Danske Spil er et godt eksempel på en bookmaker som har livescore. De har en side hvor en del af kampene fra den lange bliver opdateret live, og hvor man samtidig har mulighed for at spille på forskellige udfald i kampen.

Danske Spil har sågar også live tv til en stor del af de kampe, så du kan se kampene mens du spiller, og på den måde få al spændingen selvom du ikke kan se kampen i tv.

En anden bookmaker der gør rigtigt meget ud af deres livescore er bet365. De har en lang liste af kampe i forskellige sportsgrene der bliver opdateret sekund for sekund på deres hjemmeside, og igen med let tilgængelige odds for livebetting. Det gør det nemt hele tiden at følge med i dine væddemål, og tilpasse til det som sker i kampen. Bet365 er også en af de bookmakere der har investeret meget i live tv billeder fra diverse sportsbegivenheder, og det gør det jo bare endnu mere interessant at spille når man også selv kan se begivenheden på skærmen.