Hellmuth til forsvar mod Phil Ivey

Phil Hellmuth, der vel nok er en af de mest kendte pokerspillere i verden, går nu til forsvar mod Phil Ivey, der har udtalt at hans mål for de kommende 5 år er at knække Phil Hellmuths WSOP rekord med hele 11 armbånd. Det er dog ikke ligefrem noget der falder i god jord hos Phil Hellmuth, der mener at hans mål er useriøst og ikke er noget han kan leve op til. Phil Hellmuth selv har ikke vundet en stor turnering i flere år, og mon ikke det blot er en smule brok fra the poker brat.

Hellmuth lader sig ikke skræmme

Optimismen fejler dog ikke noget, når det kommer til Phil Helmuth selv, for han mener nemlig at han burde være i besiddelse af totalt 14 eller 15 WSOP armbånd inden for de næste 5 år, og det kan også være derfor at han mener at Phil Ivey på ingen måder kan overhale hans rekord af WSOP armbånd.

Phil Ivey gjorde flot form ved sidste års WSOP, hvor han vandt et bracelet i Deuce To Seven Triple Draw. Mange har talt om at armbåndet blev mere end $10.000.000 værd for Ivey, der havde haft den helt store bankbog oppe med væddemål på at han ville tage et armbånd hjem under den udgave af WSOP.

Kampen om armbåndene fortsætter

Phil Hellmuth udtaler blandt andet følgende omkring jagten på WSOP armbåndene:

”Ivey kommer ikke forbi mig inden for fem år. Det er umuligt.” Så klar er beskeden altså fra Hellmuth, der ikke har megen tiltro til at Phil Ivey udgør en reel trussel mod den store samling på 11 WSOP armbånd som Phil Hellmuth har.

De fleste spillere og eksperter er dog ikke i tvivl om, at Phil Ivey med stor sandsynlighed kan tage fusen på Phil Hellmuth og overstige ham i WSOP armbånd, og mon ikke Phil Ivey har et væddemål eller to på sig selv som vinder af et armbånd eller to i de kommende sæsoner af World Series of Poker.