Har du prøvet Oddset Online?

oddset_danske_spil

Du har sikkert mange gange før stået nede i den lokale kiosk og udfyldt en oddset-kupon før du skulle hjem og se kampene på TV senere på aftenen?

Vi er nemlig mange, som synes det giver kampene en ekstra dimension, når der er en skilling kørende på udfaldet. Det holder os på kanten af sofaen til dommerens sidste fløjt er lydt, og er det ikke dét det hele handler om? Nå ja, og hvis vi så vinder lidt ekstra lommepenge undervejs, så tager vi da gerne det med også.

Nu kan du også spille Oddset online hos Danske Spil, hvor du altid har adgang til opdaterede odds og live betting på et stort udvalg af kampe.

Besøg Danskespil.dk >>

 

Fra Tips13 til Oddset

I gamle dage var det således, at vi ”tippere” måtte nøjedes med ugens Tips 13, som blev afgjort hver lørdag eftermiddag i selskab med Tommy Troelsen og Danmarks Radio, når der blev sendt ugens enlige fodboldkamp fra det engelske i TipsLørdag. Men tiderne har som bekendt ændret sig, i takt med at de lange kick and rush bolde er blevet skiftet ud med lynhurtig ping-pong kombinationer, frække driblinger og fodbold i en helt anden vægtklasse.

Fodbold – og sport i tv – fylder nemlig mere og mere på tv-skærmene rundt omkring i det danske land. Faktisk kan du stort set se en ny kamp hver dag, ugen rundt, og i takt med at der spilles fodbold i dit farvefjernsyn, kan du selvfølgelig også Oddse på det.

Oddset begrænser sig nemlig ikke til en ugentlig tipskupon – du kan oddse hver eneste dag. Hver dag er der nemlig nye sportsbegivenheder på programmet hos Oddset. Uanset om du er til fodbold, håndbold, ishockey eller enhver anden sportsgren, så er der noget at oddse på hos Danske Spil hver eneste dag.

Læs stor guide om Danske Spil Oddset her

Og der findes mange forskellige typer væddemål du kan indgå. På Oddset kan du bl.a. spille følgende spil og væddemålstyper:

 

Den Lange

På Den Lange spiller du det klassiske 1X2 væddemål, hvor din eneste opgave er, at finde ud af hvem der vinder kampen – eller om den slutter uafgjort. Du kan kombinere kampene på den måde, at du f.eks. vælger 3, 4, 5 eller flere kampe på din kupon, hvilket giver dig et højere odds og dermed større udbetaling hvis kampene går hjem.

Du kan også vælge at spille nogle af kampene med handicap, hvilket betyder, at et af holdene starter med at være bagud med 1 (eller flere) mål fra starten. Holdet skal så score sig ud af handicappet, ved at lave så mange mål, at de alligevel ville vinde kampen – hvis de altså virkeligt var bagud med et eller flere mål fra start.

Den Lange giver dig et væld af muligheder, og det er sjovt at lave sin helt egen tipskupon.

 

Matchen

Med Matchen gælder det om at gætte udfaldet af et bestemt scenarie i en kamp. Det kan f.eks. være at du tror Juventus på hjemmebane er bagud ved halvleg, men får vendt kampen til sejr i anden halvleg. I så fald ville du skulle spille på væddemålet 2/1, som indikerer at udeholdet vinder ved pausen, men hjemmeholdet vinder ved fuld tid. Den slags er der gode odds at hente på, hvis du kan lure de rigtige udfald.

 

Vinderen

Vinderen er et af de populære ”langtids-spil”, hvor det gælder om at gætte vinderen af en bestemt begivenhed. Det kunne f.eks. være hvem der bliver danske mestre i fodbold i næste sæson. Tror du det bliver AGF, så kan du spille på AGF før sæsonen starter på Vinderen, og formentligt få et skyhøjt odds på det. Oddset reguleres ikke når spillet først er sat, hvilket betyder, at selv om du måske har fået odds 200 på at AGF bliver danske mestre, så falder det ikke bare fordi de skulle ligge nr. 1 efter 10 runder.

Spil på Vinderen omfatter også topscorer ved slutrunder, hvem der vinder Melodi Grand Prix eller X-factor og meget, meget mere.

 

Resultatet

Resultatet – som navnet lægger op til – handler om at gætte resultatet af en bestemt kamp. Spiller Liverpool mod Chelsea, og du tror Chelsea vinder 3-0 på Anfield Road, så er der mange penge at hente, hvis du har modet til at spille.

For at finde odds på de forskellige resultater i kampene, skal du først finde kampen på Den Lange. Her vil en kamp være markeret med R1, R2 eller R3, hvilket definerer hvilken Resultatet-tabel du skal kigge i, når du skal finde dit resultat-odds på en bestemt kamp.

 

Måljagt

Måljagten handler om, at du skal gætte tre resultater – typisk i tre fodboldkampe.

Et eksempel hvor tre korrekte resultater giver svimlende odds 435.00.

maaljagt

Rammer du de tre kampe ”lige i r*ven” (som John Faxe ville sige), kan du rende afsted med den helt store gevinst. Gevinsten bestemmes på baggrund af hvor mange spillere der har deltaget i denne omgang Måljagt.

 

danske-spil-oddset-580x330