Full Tilt Poker med nye FLHE borde

Verdens andet største pokersite Full Tilt Poker har gennem efteråret været slagmark for nogen af verdens vildeste Fixed Limit Texas Hold’Em kampe hvor navne som Patrik Antonius, Phil Ivey og de tyske FLHE eksperter ’deprimiert’ og ’IHateJuice’ har stået for en massiv omgang action når de forskellige parter har mødtes på de hidtil højeste borde hvor taksterne hed $2000/$4000. Nu er der dog mulighed for at spille endnu højere, hvis man skulle få lyst til at tage sig et lille spil poker med blinds på $3000/$6000 foran computeren.

Bad om endnu større borde

Den tyske spiller ’IHateJuice’ som er blandt de mest vindende FLHE spillere på Full Tilt Poker bedte fra et stykke tid siden Phil Ivey om at få åbnet op for højere borde da tyskeren åbenbart ikke kunne få nok af de $2000/$4000 borde som var centrum for et utal af kampe mellem tyskeren og specielt Antonius og Ivey.

Nu er tyskerens ønske altså gået i opfyldelse og nu kan alle med den rette pengepung og lyst altså gøre sig klar til internettets absolut højeste Fixed Limit Texas Hold’Em spil. Indtil videre har det dog ikke tydet på at det meget dyre bord er blevet så godt taget imod. Tyske ’IHateJuice’ har ventet mod spillere på det nye bord, men indtil videre ser det ikke ud til at udvalget af modstandere der ønsker at tage kampen op med tyskeren på de nye takster er specielt stor.

Følg det hele via Full Tilt Poker

Med den seneste tids matches mellem specielt ’IHateJuice’ og Patrik Antonius virker chancerne for at de skulle mødes på det nye bord dog. Hvad man måske skal ligge mærke til er at det nye bord er et shorthanded bord med plads til 6 spillere. Hidtil har de store kampe på $2000/$4000 været spillet på heads-up borde så det skal blive spændende at se om det nye bord vil stå for lige så meget action som vi har set tidligere på de gamle highstakes borde.

Se de massive borde her !!!