Full Tilt Poker bonuskode

Når man opretter sig som ny kunde hos Full Tilt Poker, så vil du blive introduceret for et skærmbillede hvor du skal opgive dine personlige oplysninger, som navn, adresse osv. Det er naturligvis nødvendigt for at Full Tilt Poker er sikre på hvem du er og kan få dig registreret i deres kundedatabase.

Vigtigt at bruge den korrekte kode

En anden ting du vil se er et skærmbillede hvor du skal oplyse en Full Tilt Poker henvisningskode, for at sikre dig at du får den rigtige Full Tilt Poker bonus. Det er ekstremt vigtigt at du benytter dig af den rette Full Tilt henvisningskode, for at du kvalificerer dig til den rette Full Tilt Poker bonus. Bruger du Full tilt henvisningskoden RIDERS600, får du nemlig en Full Tilt poker bonus på 100 % op til $600 ved din første indbetaling.

Du kan se skærmbilledet herog læse mere om Full Tilt Poker bonus.

Kært barn har mange navne og i folkemunde kan du både komme ud for at folk kalder den for en Full Tilt poker bonuskode, Full Tilt Poker kampagne kode, eller en Full Tilt henvisningskode. Uanset hvad du kalder det er det i bund og grund det samme der menes, men det korrekte navn er Full Tilt henvisningskode og den korrekte kode er RIDERS600.

Husk at skrive RIDERS600 under oprettelse

At bruge den korrekte Full Tilt Poker bonuskode er stort set lige så vigtigt som at kunne folde når du er slået eller kunne lave et korrekt call når din modstander bluffer. Bruger du ikke den korrekte bonuskode/henvisningskode eller laver det mest korrekte move når du spiller poker mister du ganske enkelt værdi, hvilket vil være ærgerligt når det nu er noget du helt gratis får med fra Full Tilt Poker.

Opret dig gratis hos Full Tilt Poker og start med at spille din $600 Full Tilt bonus fri allerede i dag. Få Full Tilt Poker bonus.