Cash is king hos Betsafe Poker

Navnet Cash is king er betegnelsen for det VIP program som Betsafe Poker tilbyder deres kunder. Man kan gennem fire forskellige niveauer i programmet opnå op til 40 % i indirekte rakeback og samtidig deltage i alle de lækre kampagner som Betsafe Poker står for.

Dette VIP program niveauerne Silver, Gold, Platinum og sidst men absolut ikke mindst Diamond Elite. Hvert niveau har sine krav til hvor mange point man skal op tjene, og jo flittigere du er ved den virtuelle filt, jo højere en belønning vil du kunne få fat i. Det er faktisk ganske enkelt, og alle nye spillere har mulighed for at få del i dette tilbud.

Krav for de 4 levels

Silver kræver at du optjener mellem 1-999 point i løbet af en kalendermåned. Opnår du dette vil du få mellem 8-12 % cashback.

Gold er for de lidt mere erfarne som kræver mellem 1000-2999 point om måneden. Disse spillere vil kunne se frem til en fin cashback på mellem 12-16 %.

Platinum er her hvor det for alvor begynder at blive sjovt. Optjen mere end 3000 point om måneden og modtag 16-20 % i cashback.

Diamond Elite er det ultimative man kan opnå som spiller hos Betsafe Poker. Du skal optjene 72.000 point på et år for at blive medlem hvilket er 6000 point om måneden. Opnå du dette kan du se frem til mellem 30-40 % i cashback som er en særdeles god aftale.

Du har med andre ord mulighed for at optjene cashback hvad enten du er hobbyspiller eller er en øvet grinder. Hvad enten du opnår det ene niveau eller det andet kan du se frem til en flot belønning fra Betsafe Poker, og det er værd at notere sig at præmier fra diverse kampagner ikke påvirker din cashback.

Besøg Betsafe Poker og se hvor højt et niveau du kan spille dig frem til og glæd dig til at få en stor kontant belønning hver måned!