Brug dine PokerStars point til at støtte kræftforskning

Vi kan alle blive enige om, at kræft er en forfærdelig sygdom, som burde udryddes fra denne jord én gang for alle. De fleste af os kender nogen, som er blevet ramt af kræft på den ene eller den anden måde, og i nogle særligt tragiske tilfælde, har det været med dødeligt udfald.

Måske donerer du allerede penge til kræftforskning som dit eget lille, men betydningsfulde, bidrag til kampen mod kræft, men organisationerne som kæmper for at finde en kur mod forskellige kræfttyper kan selvfølgelig altid bruge flere ressourcer.

Derfor slår vi nu et slag for, at danske pokerspillere benytter deres PokerStars rakeback, nemlig de nye StarsCoins, til at støtte kampen mod kræft.

 

Veksl dine point til velgørenhedsdonationer

starscoinsHos PokerStars optjener man StarsCoins helt automatisk, hver gang man spiller poker for rigtige penge. Uanset om du spiller cash games, turneringer eller sit and goes, betaler du et lille gebyr i rake eller fees, når du spiller.

For at belønne sine mest aktive spillere, giver PokerStars’ dig StarsCoin i bytte for din betale rake, og disse StarsCoins kan du bruge til at købe alt mellem himmel og jord i PokerStars’ VIP Store (læs: VIP Butik).

Log blot ind på din PokerStars konto og gå til “Kasserer/Cashier”, hvor du nemt finder adgang til VIP Store. I kasseren kan du også se, hvor mange StarsCoins du har netop nu, og på den måde danne dig et indtryk af, hvad du kan få for dine point, når du browser rundt i menuen.

Her finder vi det særligt interessant, at man kan donere StarsCoins til velgørenhed.

 

2000 point for 20 dollars til kræftbekæmpelse

doner_til_kraeft_velgoerenhed

Under Charity Donation (læs: Velgørenhedsdonation) i PokerStars’ VIP Store finder du i øjeblikket tre forskellige velgørenheder, du kan donere $20 til for kun 2000 StarsCoins.

Alle kan donere, da det ikke stiller krav til dit VIP niveau i og med alle spillere hos PokerStars som minimum er BronzeStar VIPs.

Til sammenligning koster en $22 turneringsticket 2200 StarsCoins, så det svarer altså til, at du for dine 2000 StarsCoins ville kunne få en $20 turneringsbillet. I stedet vælger du at melde pas på den ene turnering, og i stedet sende $20 afsted til enten Cancer Research UK, CARE International eller Right To Play.

Du kan læse mere om alle tre velgørenhedsprojekter i PokerStars’ VIP Store. Her fremgår det f.eks. under Cancer Research UK, at det er verdens førende velgørenhed dedikeret til at knække kræft via research.

Målsætningen hos Cancer Research UK er, at medvirke til at finde flere kure mod kræft, så vi indenfor de næste 20 år vil se mindst 3 ud af 4 kræftpatienter blive raske/overleve.

 

Ny hos PokerStars?

Har du ikke en konto hos PokerStars – som i øvrigt er verdens største pokersite på nettet – i forvejen, og kunne du tænke dig at komme i gang med at spille lidt online poker og samtidigt kunne støtte op om velgørenhed med dine “VIP Points”, så anbefaler vi at du lægger vejen forbi PokerStars.dk, hvor du finder alt information om aktuelle velkomsttilbud til nye kunder.

I øjeblikket kører ‘Stars med deres klassiske $600 bonus til nye spillere, men derudover har PokerStars et hav af spændende kampagner og tilbud, og så får du selvfølgelig også adgang til de store The Big-, The Hot-, Sunday Storm-, Sunday Million-, TCOOP-, SCOOP-, WCOOP- og Micro Millions-turneringer, som du finder blandt de tusindvis af turneringer hos PokerStars.

Sitet har selvfølgelig dansk licens hos Spillemyndigheden, og alle dine pokergevinster (inkl. rakeback og bonusser) er derfor skattefrie.