24h Poker er din vej til WSOP 2012

Om få måneder er tiden blevet inde til den kommende omgang af World Series of Poker, og 24h Poker tilbyder dig at komme med.

Ved at spille med i en daglig VIP turnering, kan du komme med til ugens finale, hvor i der er en pakke til WSOP 2012 garanteret.

Pakken inkluderer $1.740 til flybilletter og lommepenge, samt indskud til Event 56 på $1500, og endeligt 7 overnatninger på Palazzo Hotel i Las Vegas.

Det koster kun 1 VIP Point at være med i de daglige satellitturneringer, og dette skal optjenes 48 timer før at hver finder sted.

Sæder for €14.000

Den samlede værdi af de mange pakker til WSOP 2012 hos 24h Poker, har en samlet værdi af €14.000, og derfor er der ikke blevet fedtet med pengene i denne promotion.

24h Poker har dog også mange andre attraktive tilbud, så du går ikke helt galt i byen hvis du opretter dig hos deres side.

Dette indebærer nemlig også at man vil få en 100 % bonus på op til €500 på ens første indbetaling af penge, og derudover er man automatisk sikret adgang til deres forskellige kampagner hver måned.

Bliv belønnet hos 24h Poker

Kampagner og bonusser er dog ikke de eneste grunde til at du bør oprette dig hos 24h Poker.

Alle spillere vil nemlig også automatisk være en del af deres indbringende VIP Program, og det betyder at du vil kunne få kontante beløb så tit du vil.

Det er disse mange gode muligheder der har gjort 24h Poker til et af de stærkeste navne indenfor online poker i Europa, og du bør derfor også finde ud af hvad der tilbydes.

Sørg for at åbne din konto med det samme, og så er du klar til at spille dig til en WSOP 2012 pakke.

Besøg 24h Poker nu